Stresståliga studenter sökes för uppdrag som produktionspersonal

Om jobbet

Är du intresserad av ett extrajobb? Har du erfarenhet av produktionsarbete? Är du flexibel och lösningsorienterad? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om arbetet
Som ambulerande konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag inom området industri och logistik. Just nu har vi ett deltidsuppdrag hos en av våra kunder i Tingsryd. Kunden arbetar mot flera olika länder och erbjuder kvalitativa produkter till hemmet. Antalet arbetstimmar kommer att variera veckovis. Uppdragen uppkommer ofta med kort varsel. Du arbetar i skift, 8timmarspass. Service, flexibilitet och problemlösning är en stor del av ditt arbete.

Arbetsuppgifterna består av varierande uppgifter som förekommer inom produktion såsom:
  • Plock
  • Pack
  • Samt att serva maskinerna
Om dig
Du har antagligen tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion. Fördel är om du har truckkort, med det är inget krav. Din prestigelöshet, kvalitet och servicekänsla gör att du kommer att trivas som konsult för Adecco. Du är van att arbeta i skift och ser inga begränsningar i att arbeta dag/natt/helg. Du ser inga problem i att kombinera din andra sysselsättning med att arbeta 8 timmarspass någon gång i veckan. B- körkort och tillgång till bil är en fördel för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %, till exempel studier, eget företag eller annat deltidsarbete. Du ska kunna uppvisa ett giltigt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning. Ange i din ansökan vad din andra sysselsättning är. Du bör minst ha 1 år kvar av din andra sysselsättning. Ange också hur mycket du kan arbeta.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Att du har tidigare erfarenhet av produktion
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten avser timanställning som ska tillsättas omgående. Som konsult får du en anställning hos Adecco Student och kommer att tjänstgöra hos vår kund i Tingsryd. Kunden har ett löpande behov framåt.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Kabbenäs på 073 684 75 25.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Tingsryd
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Ring Malin Kabbenäs, +46 73-684 75 25

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.