Ställare till plastindustrin

Om jobbet

Jobbeskrivning

Har du intresse och erfarenhet av plastindustrin? Då är du rätt person för oss!
Vi söker nu en ställare till ett företag verksam i plastindustrin i Lagan. Arbetstiderna är förlagda både dagtid och kvällstid.

Du kommer att primärt byta verktyg och kalibrera inställningarna till pressar, dock behöver du inte ha längre erfarenhet av att ställa. Viss arbetsplanering kommer också att förekomma.

För att vara kvalificerad till tjänsten behöver du ha:
  • God industrivana och
  • Erfarenhet av att ställa pressar.
  • Industriutbildning
  • Kunskap och erfarenhet inom ritningsläsning
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt till att anpassa dig till olika arbetsmiljöer. Vi värdesätter att du har en god känsla för service, säkerhet och inser vikten av att kvalitet är A och O. Som person är du arbetsam, positiv och samarbetsvillig. Du är noggrann samtidigt som du trivs med att hålla ett högt arbetstempo.

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka din ansökan redan idag.

Välkommen till Uniflex!
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.