Slusstelefonist till programmet "Ring så spelar vi" i Sveriges Radio

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
På uppdrag åt Sveriges Radio söker vi dig som vill jobba extra som slusstelefonist till radioprogrammet "Ring så spelar vi" i Sveriges Radio i Växjö.

Ring så spelar vi har cirka två miljoner lyssnare varje lördag och är ett av Sveriges populäraste radioprogram. Du kommer att arbeta tätt ihop med producenter, tekniker och programledare. Dina arbetsuppgifter handlar om att välja ut personer som ska vara med i programmet. Du ska snabbt kunna ta in information och stämma av vad aktuell "gäst" har för information att tillföra programmet.

Din profil
Som sökande har du intresse av radio, media och lyssnar gärna på P4:s program "Ring så spelar vi" på lördagarna. Vidare bör du ha erfarenhet av att ha suttit i kundtjänst, växel eller liknande telefoniuppgifter. Du är snabb på tangentbordet och kan snabbt ta in information via telefon och dator. Du bör även ha goda kunskaper i musik och geografi.
Du kan arbeta minst två lördagar i månaden. Som person är du plikttrogen, lojal, självgående och har ett positivt bemötande.

Du ska kunna arbeta minst ett år med detta uppdraget. Programmet sänds varje lördag året om.

Rekrytering sker löpande, vänta inte med din ansökan!

Start: Hösten 2016

Arbetstid: Lördagar 06.30-09.30

Välkommen med din ansökan, www.maxkompetens.se!

Sista ansökningsdag
2016-10-27

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Mejla Nathalie Petersson

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.