Sjuksköterska till medicinavd. i Växjö

Om jobbet

Om uppdraget

Sjuksköterska sökes till medicinkliniken på Växjö Lasarett.
Behovet finns från 21/11 2016 till 12/2 2017.
Nattjänst 75% mestadels måndag-fredag.

Boende och resor ordnas vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Medicinsk slutenvårdsavdelning som främst behandlar patienter med KOL, lungcancer, inflammatoriska tarmsjukdomar, ulcerös kolit, Mb Chron samt olika leversjukdomar.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande om du tidigare har arbetat med lungmedicin och gastroenterologi.
Kunskap i dokumentationssy
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Per Svensson, 072-598 22 01

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget