Säljare - Växjö

Eniro AB · Försäljning · 2 jan

Om jobbet

Tjänsten

Den viktigaste delen av ditt jobb blir att få kunden att förstå sambandet mellan sökbarhet och fler lyckade affärer. Det är nämligen våra lösningar som gör kunderna sökbara och därmed lätta för konsumenterna att hitta - vilket leder till bättre affärer.

Vad kommer du att få göra?

När du jobbar inom telesälj hos oss får du främst arbeta med vår befintliga kundstock men även med nykundsbearbetning. Ditt främsta arbetsredskap är givetvis telefonen och du jobbar utifrån de kundlistor du får. Utifrån kundlistan ska du ta fram så mycket information som möjligt inför säljsamtalet så att du kan ge kunden bästa möjliga hjälp och service. Hos oss får du en omfattande obligatorisk grundutbildning på vår välkända Eniro Business School.
Vi ger dig också goda förutsättningar för vidare kompetensutveckling, om du själv har drivet och viljan att gå vidare. För vi vill ju självklart att du stannar och utvecklas hos oss. Förutom din månadslön där du själv har möjlighet att påverka hur mycket pengar du tjänar, får du som anställd hos oss ta del av en rad bra förmåner. Dessutom blir du en del av ett kompetent och drivet team med god sammanhållning, där vi hjälps åt för att nå goda resultat.

Vad har du med dig?

Du får gärna ha gymnasiekompetens, men viktigast är din personlighet samt att du har god datorvana och hanterar det svenska språket till fullo. Det är förstås en stark fördel om du tidigare arbetat med försäljning, gärna via telefon, och att du är van vid att möta - och kommunicera med - olika sorters människor. Självklart har du stort kundfokus och förmågan att lyssna på kunden för att träffsäkert hitta snabba lösningar. Dessutom är du välorganiserad och trivs med att jobba mot budget och högt uppsatta mål - som du vill överträffa.
Du gillar ett högt tempo, kan förmedla din goda energi och fortsätter uthålligt och långsiktigt att jobba mot det resultat du vill nå.

Tycker du det här låter intressant?

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga
CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen. Skicka din ansökan till
kristofer.stahl@eniro.com
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Kristofer Stahl, 0709531072

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Eniro är ett ledande sökföretag för personer och företag i Norden.
Med kvalitetsäkrat innehåll och bästa användarupplevelse inspirerar Eniro till lokala upptäckter och bidrar till levande närområden.Eniros innehåll är tillgängligt genom internet- och mobiltjänster, tryckta kataloger samt nummerupplysnings- och sms-tjänster. I Sverige erbjuder Eniro tjänsterna Eniro.se, DinDel, Proff.se och 118 118 samt apparna Eniro, Eniro Navigation och Eniro på sjön. Varje vecka har Eniro Sveriges digitala tjänster 2,6 miljoner unika besökare som gör 4,9 miljoner sökningar. Eniro Group har 1 700 anställda och verksamhet i
Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq
OMX Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mer om Eniro på
enirogroup.com, twitter.com/eniro, facebook.com/eniro


Hitta hit

Visa var