Sale Support med goda tyskakunskaper till Sundström Safety AB

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha huvudansvar av support gentemot säljrepresentanter runt om i Norden och Europa, likaväl som intern support till övriga avdelningar kring försäljningsrelaterade frågor. Du ansvarar för att bl.a offerter upprättas enligt gällande rutiner samt administrerar reklamationer, reparationer och serviceärenden enligt gällande rutiner. Utöver det innefattar ditt arbete registervård i gällande system (Navision), assistans vid mässor, kundbesök, utbildningar och marknadsmöten samt att backa upp Marketing Administrator. Slutligen innefattar arbetet sedvanligt förekommande administrativa sysslor.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen som Sale Support tror vi att du har mångårig erfarenhet av kundstöd, säljsupport och offertframtagande. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i officepaketet samt är van vid att jobba i affärssystem, gärna Navision.
Vidare tror vi att du har minst en 3-årig gymnasieutbildning, samt en eftergymnasial utbildning inom försäljning & marknad.

Du har körkort B, samt talar och skriver obehindrat på svenska, engelska och tyska.

Som person tror vi att du har god kommunikativ förmåga samt är ödmjuk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en person som trivs att ha med människor att göra, och du har förmågan att skapa och bevara goda relationer. Du är tillmötesgående och hjälpsam, och har lätt för att få kontakt med andra människor och att kunna arbeta på ett grundligt och pålitligt sätt.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna.
Verksamheten omsätter ca 215Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun) ca 5 mil väster om Växjö.
Sundström har idag drygt 115 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på: www.srsafety.se

På grund av kommande föräldraledighet söker vi nu en driven, ambitiös och noggrann person till marknadsavdelningen, för ett längre vikariat. Tjänsten kommer att vara en inhyrning via Monticos bemanningsverksamhet, med tillsättning i januari 2017.

Placeringsort: Lagan

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 18 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.