Säkerhetsanalytiker till företag i Växjö

Framtiden · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Vill du jobba på ett spännande företag med teknik i framkant och där man värdesätter kul på jobbet.
Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som säkerhetsanalytiker kommer du att jobba med att övervaka och hantera larm emot kunder. Arbetet innefattar bland annat att kvalificera de olika larmen, uppfölning mot kund samt att lämna rekommendationer och dokumentation.
I teamet jobbar man ständigt med att utveckla systemet och komma med förbättringsförslag för att förebygga de olika incidenterna.
Från dag ett kommer du arbeta tillsammans med en erfaren kollega för att lära dig processerna. Från början kommer tjänsten vara dagtid. Efter upplärningsfasen kommer arbetet vara ett roterande dygnetruntschema.
Syftet med tjänsten är att skapa en realtidskoll på kundens IT Säkerhetssystem för att kunna stoppa intrång i realtid.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
  • Relevant utbildning inom IT och nätverksteknik
Meriterande:
  • Kännedom om SIEM ( Security Information and Event Management
  • Kännedom om IDS
  • Erfarenhet av olika attackvektorer
Som person har du ett stort tekniskt intresse gällande säkerhet. Du har en god analytisk förmåga och vågar tänka utanför boxen. Som säkerhetsanalytiker skall du kunna jobba både självständigt och i team med andra. Du har en ödmjuk inställning samtidigt som du skall kunna ge och ta kritik. Du är en problemlösare och gillar att grotta ner dig i data för att hitta avvikelser eller onormala mönster.

Villkor

Start: 21/11 eller enligt överenskommelse
Ort: Växjö
Omfattning: Heltid, från början dagtid sedan dygnetruntschema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdaglöpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Tomas Holmkvist, 0735-168726

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är ett nordiskt teknikkonsultbolag med medarbetare i Sverige, Norge och Finland. man har kunder inom försvarsindustri, offentlig sektor och privat näringsliv.
Mer information om vår kund ges vid en intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.