Revisor som vill ta nästa steg i karriären genom delägarskap

Framtiden · Ekonomi · 18 dec

Om jobbet

Är du en positiv och driven revisor som har jobbat ett par år inom revision och vill ta nästa steg i karriären? I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Advice Revison AB i Växjö söker nu en erfaren kollega till sitt kontor i Växjö som vill dela med sig av sitt kunnande och som tillsammans med kompetenta kollegor vill nå framgång. Du kommer få chansen att ta nästa steg i karriären genom delägarskap och påverkan för vidare utveckling och förbättring för verksamheten.

I rollen som revisor på Advice Revision AB kommer du att arbeta med revision av ägarledda bolag, både ute hos kund och från kontoret. Du kommer att arbeta med befintliga och nya uppdrag och bidra till analyser och slutsatser gällande information som våra kunder påvisar. Du är en betydelsefull representant för byrån, utgör ett bollplank i ekonomiska frågor och hjälper kunderna att förverkliga sina visioner.

Din profil

Skallkrav:
  • Civilekonom eller ekonomiutbildning som uppfyller revisionsnämndens krav för auktorisation
  • Minst 4 års arbetslivserfarenhet av revisionsyrket
  • Flytande svenska
  • Körkort
Meriterande:
  • Auktorisation
  • Erfarenhet av att upprätta bokslut och årsredovisning
  • Erfarenhet och intresse för skattefrågor
Vi söker dig som är en självgående och driven person och som alltid vill verka för kundernas bästa. Du trivs med att jobba, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter utveckling. Som person är du ambitiös, prestigelös, utåtriktad och har alltid en positiv grundinställning samt hög social kompetens. Du förstår värdet av att vårda kundrelationer.

Villkor

Start: 5/12, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdaglöpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Advice Revision AB grundades i 2007 och gick tidigare under namnet Svensson & Björkman Revision. Företaget har idag byrå i centrala Växjö med 5 anställda samt ett nyöppnat dotterbolag i Kalmar. Advice Revision AB vill driva byrån i småländsk anda, värdesätter goda kundrelationer och arbetar med såväl större som mindre företag.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.