Rekryteringsspecialist till internationellt företag i Älmhult!

Om jobbet

Information om uppdraget

Brinner du för rekrytering och service? Vill du vara med och rekrytera framtida medarbetare i ett internationellt företag? Då kanske detta är något för dig!
Som rekryteringsspecialist stöttar du HR-avdelningar och chefer med service och rådgivning vid rekrytering av medarbetare till olika delar av koncernen. Vår kund är ett internationellt bolag vilket genomsyrar deras arbete. Du kommer att ansvara för att globala riktlinjer inom rekryteringen efterlevs och din kompetens kommer vara det som bidrar till att rekryteringsarbetet sker effektivt och med högsta kvalité.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Skapa långsiktiga relationer med kunder.
  • Erbjuda rekryteringstjänster utifrån kundens behov.
  • Genomföra telefonintervjuer, fysiska intervjuer, tester och återkoppling till uppdragsgivare och kandidater.
  • Tillsammans med rekryterande bolag driva rekryteringsuppdrag med ambitionen att hitta framtidens medarbetare.
Tjänsten är på heltid, med arbetstider kontorstid. För denna tjänst kommer du till en början vara anställd av StudentConsulting, där det finns stora möjligheter att bli övertagen av vår kund. Intervjuer och urval sker löpande där tjänsten tillsätts enlig överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen i Älmhult

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst bör du:
  • Minst två års erfarenhet av rekryteringsarbete.
  • Relevant akademisk utbildning.
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som framgångsrik rekryteringsspecialist är dina personliga egenskaper viktiga. Du jobbar för vår kunds bästa och har förmågan att arbeta efter givna ramar och ta ansvar. Du kommer att ha många interna och externa kontakter och det är därför viktigt att service är en av dina främsta drivkrafter och att du tar ansvar för dina rekryteringsprocesser samt att du har förmågan att kommunicera på ett enkelt sätt. För att lyckas i rollen behöver du ha en stor vilja, passion och nyfikenhet för att leverera hållbara resultat tillsammans med dina kollegor.

Låter detta som en spännande utmaning? Kunden kan erbjuda dig en spännande roll där den ena dagen aldrig är den andra lik. Du får frihet under ansvar och din kompetens är värdefull. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!