Redovisningskonsult till Växjö

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du minst 2 års arbetslivserfarenhet inom redovisning? Känner du för att ta nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig!
Till vår kund i Växjö sökes nu en redovisningskonsult. Vår kund är ett redovisnings- och revisionsföretag som erbjuder ett brett nätverk, nya erfarenheter och många utvecklingsmöjligheter.

I rollen som redovisningskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att:
  • hantera och leda redovisningsuppdrag inkl. löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer
  • ha kontinuerlig kundkontakt med uppföljning av kundens behov
  • sälja in ny uppdrag till kunderna
Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och arbetstiderna är förlagda till kontorstid. Planerad start är enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Kunskaper för uppdraget

För att bli aktuell för tjänsten som redovisningskonsult ska du ha: - ekonomisk utbildning från universitet eller högskola - tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning - behärska svenska samt engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från redovisning-/revisionsbyrå.

Personligheten spelar en stor roll och det är därför viktigt att du är driven och engagerad för att utvecklas. Vidare är du ansvarsfull och självgående. Du har lätt för att samarbeta med kunder och anställda och föredrar ett strukturerat samt noggrant arbetssätt. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!