Redovisningskonsult till revisionsbyrå i Växjö

StudentConsulting · Ekonomi · 28 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du minst två års arbetslivserfarenhet inom redovisning? Känner du för att ta nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig!
Till vår kund i Växjö sökes nu en redovisningskonsult. Vår kund är en revisionsbyrå i Växjö som erbjuder ett brett nätverk, nya erfarenheter och många utvecklingsmöjligheter.

Vi söker en redovisningskonsult vars huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar löpande redovisning, fakturering och avstämningar, löneadministration, moms- och skattedeklarationer, kontrolluppgifter bokslut och deklarationer samt konsultationer inom redovisning.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och arbetstiderna är förlagda till kontorstid. Du kommer bli direkt anställd av vår kund där StudentConsulting sköter rekryteringen. Planerad start är enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Kunskaper för uppdraget

För att bli aktuell för tjänsten som redovisningskonsult ska du ha:
  • Ekonomisk utbildning från universitet eller högskola
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning
  • Behärska svenska samt engelska flytande i tal och skrift.
Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet från redovisnings-byrå med bokslutssjälvständighet och rådgivning mot kunder. Personligheten spelar en stor roll och det är därför viktigt att du är driven och engagerad för att utvecklas. Vidare är du ansvarsfull och självgående. Du har lätt för att samarbeta med kunder och anställda och föredrar ett strukturerat samt noggrant arbetssätt. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!