Receptionist till Sveriges Radio

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som Receptionist!

Som Receptionist är du ofta den första kontakten för företagets kunder. Du kommer att vara behjälplig för besökare och ger personlig service via telefonen. Andra uppgifter som tillkommer är bokning och skötseln av konferensrum samt beställning av kontorsmaterial kan ingå i de dagliga arbetsuppgifterna. Arbetet kommer även innefatta att ta emot- och skicka fax och sköta kopiering och postsortering.

Arbetet förläggs framförallt på onsdagar samt vissa inhopp vid behov på vardagar. Denna anställningen kommer att inledas under januari och det kommer även finnas jobb i sommar.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Din profil
Som person är du trevlig, service-minded och positiv. Du trivs med att träffa nya människor och är trygg med att använda telefonen som ditt främsta verktyg. Struktur och organisationsförmåga är andra naturliga egenskaper hos dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är en födel om du har intrese för musik och radio.

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete eller växel samt att du har en annan huvudsaknlig sysselättning om minst 50 % eller är student.

Start: januari
Arbetstid: Varierande timanställning, framförallt onsdagar
Lön: Individuell lönesättning
Placeringsort: Växjö

Välkommen med din ansökan till www.maxkompetens.se redan idag!

Sista ansökningsdag
2016-12-08

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Kontakt

Mejla Nathalie Petersson

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.