Programmerare till ett unikt traineeprogram i Växjö

Framtiden · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Är du vår nästa Unga Talang och brinner för programmering? Missa då inte chansen att vara en del av ett internationellt traineeprogram som ger dig möjlighet att ta nästa kliv i karriären.

Dina arbetsuppgifter

Traineeprogrammet hos vår kund IST är på 18 månader och ger dig möjlighet att utvecklas i en framgångsrik organisation som alltid strävar efter att bygga en stark position inom administrativa system. Du kommer tillsammans med din projektgrupp arbeta med ett utvecklingsprojekt inom teknikutveckling för att nå nya marknader och resultat. Under traineeprogrammet kommer du även få en övergripande inblick i verksamheten genom ett tätt samarbete med personalen på IST och deras olika avdelningar.
Traineeprogrammets syfte är att ge dig helt fria händer i skapandeprocessen samt ge dig otroliga karriärmöjligheter. Du kommer utgå från huvudkontoret i Växjö med möjlighet att rotera i tre olika länder inom Norden för att få en övergripande inblick i hela processen. Visionen är att du genom detta traineeprogram ska kunna ta nästa steg i din karriär och bli en del av företaget. Vi lägger stor vikt på din kunskap och fokus är att hitta nya applikationssystem för att underlätta för vårt samhälle med innovativa tekniklösningar.

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom datateknik eller dataprogrammering. Vi söker vassa programmerare som är självgående och som alltid har ett driv till framgång. Du kommer att ingå i ett traineeteam för att tillsammans få fram bästa möjliga resultat.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjör inom datateknik eller programmering
  • Erfarenhet av programmering
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Alltid ha en ambition att vilja lära sig mer
Meriterande:
  • Affärsutveckling och marknad
  • Förståelse för användarvänlighet
  • Svenska, norska och/eller danska
Vi lägger stor vikt vid dina kunskaper, att kunna programmera är ett krav. Du ska ha viljan att alltid prestera och drivs av att ständigt vara med och skapa och förändra. Vi ser att du gillar utmaningar och tar egna initiativ. Du ska inte vara främmande för att rotera till olika kontor och länder för att få en optimal utbildning. Du ska trivas med att arbeta i team samtidigt som du förstår innebörden av självständigt arbete. Som person har du alltid en positiv grundinställning samt förstår värdet av att vårda kundrelationer.

Villkor

Omfattning: 18 månader
Start: Omgående och löpande rekryteringar till december
Placering: Växjö, Roskilde samt Oslo
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdaglöpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

IST är en av de ledande leverantörerna inom IT-lösningar och IT-service mot skolar samt kommuner inom Skandinavien och erbjuder nu ett unikt ett traineeprogram för dig som vill bidra och vara en del av framtidens utveckling. IST har bred kompetens inom sitt område och är just nu i en enorm utvecklingsfas.
Huvudkontoret ligger i Växjö med möjlighet för utbyte till Norge och Danmark under en period.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.