Produktionstekniker - Micropower Växjö

Om jobbet

Ansvar
Produktionsanläggningen i Växjö står inför förändringar och behöver öka kapaciteten i syfte att möta den starka efterfrågan. För att klara expansionen behöver vi förstärka vårt team med en Produktionstekniker.

Produktionsteknikerns ansvar blir omväxlande och inkluderar insatser på både kort och längre sikt. Operativt stödjer du produktionen med teknisk problemlösning och delaktighet i det praktiska arbetet med installation och igångkörning av ny utrustning och nya produktionsflöden.

I det mera framåtriktade arbetet deltar du i projekt såsom idrifttagande av nya produkter, utveckling av befintliga och nya arbetsplatser, samt flaskhalsanalyser i syfte att utveckla produktivitet och effektivitet. En av dina viktigare egenskaper är förmågan att kunna se till hela flödet och vilken inverkan en förändring kan få på andra delar i produktionen.

Erfarenheter
Vi söker dig med stort intresse för teknik, inriktning mekanik, praktiskt lagd, gärna med svetsnings- och el kunskaper. Du arbetar kanske idag som Produktionstekniker alternativt med service eller montagearbete. Du har god förmåga att se helheten och föreslå produktionsförbättringar för effektivare produktionsresultat, med tidigare erfarenhet av Lean Manufacturing.

Erbjudande
Du erbjuds ett omväxlande arbete hos ett välmående, lönsamt och expansivt företag.

Arbetsplatsen kännetecknas av hög trivsel och samarbete.

För ytterligare information och för att registrera din ansökan, besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta någon av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-41 90 09. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt! Välkommen!

Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Industri & Produktion
Tillverkning
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget


Micropower ED Marketing AB ingår i Micropower Group. Koncernen designar, tillverkar och marknadsför batteriladdare och strömförsörjning till bland annat truckar, fordon och industriapplikationer till kunder i hela världen. Koncernen omsätter 340 miljoner SEK, har 185 anställda och är en av Europas största tillverkare av batteriladdare med en årlig produktion av över 400 000 enheter. Mera information om koncernen på www.micropower-group.com

Micropower ED Marketing AB är en ledande leverantör av batteriladdare till truckar. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi optimala lösningar inom truckladdning. Företaget har 115 anställda och omsätter 240 miljoner SEK. Vi växer och behöver nyanställa med en Produktionstekniker