Produktionsmedarebetare sökes till kund norr om Växjö

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet från rörbockning, excenterpress och truckkörning? Skulle du dessutom beskriva dig som positiv, driven och flexibel? Det finns ett omgående behov hos vår kund strax norr om Växjö av produktionsarbetare så tveka inte att skicka in din ansökan.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som produktionsmedarbetare innebär det att arbeta med följande aktiviteter:
  • Rörbockning
  • Excenterpressning
  • Viss truckkörning kan förekomma för framtag av material
  • Vissa monteringsuppgifter kan förekomma som stöd till monteringsavdelningen
Meriterande är om du har svetskompetens

Din profil
Här behöver du gymnasieutbildning och god svenska i tal och skrift. Vi ser det som plus om du har tidigare erfarenhet från produktionsarbete.
Du har förmåga att ifrågasätta vid behov, komma med förbättringsförslag och samtidigt bidra med en hjälpande hand. Vi tror att du är såväl engagerad som resultatinriktad. Skulle du dessutom ha ett visst mått flexibilitet så kommer du att bli en uppskattad lagerarbetare och kollega.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt på www.maxkompetens.se

Sista ansökningsdag
2016-12-08

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Nathalie Petersson

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.