Produktansvarig

Visma Spcs AB · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Visma Spcs söker Produktansvarig till Visma eEkonomis satsning mot redovisningsbyråer

Som produktansvarig för Visma eEkonomis satsning mot redovisningsbyråer har du det övergripande ansvaret för att de funktioner som utvecklas motsvarar och överträffar marknadens förväntningar i alla länder. Som person är du en kreativ problemlösare, som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt. Du är kvalitetsmedveten och van vid att arbeta mot en deadline.

Personen vi söker:
 • Är en klipsk visionär som har en förmåga tänka långsiktigt och som ser till att produkten är den överlägset bästa lösningen för våra redovisningsbyråer. Inte bara idag utan även i framtiden.
 • Är en stor lyssnare som är lyhörd och öppen för nya ideér från såväl användare som stakeholders i alla länder.
 • Är en smart pusslare som har en fantastisk förmåga att omsätta vilda ideér till interna krav och attraktiva koncept som matchar vår vision dvs att automatisera och förenkla arbetet för redovisningsbyråer i deras samarbete med sina klienter.
 • Är en inspirerande förebild som är bra på att visualisera koncept och ideér men även bra på att inspirera och coacha andra.
 • Är en djupdykare som genom ett nära samarbete med kunder och andra avdelningar kan produkten, dess uppbyggnad, fördelar, brister och potential.
 • Är en lagspelare som arbetar tillsammans med våra andra produktägare och utvecklare för att hela tiden ta fram ny funktionalitet och förbättringar.
 • Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Detta är viktigt då vi jobbar i en internationell utvecklingsorganisation.
Din bakgrund:
 • Vi tror att du har en bakgrund i redovisningsbranschen eller har en grundläggande förståelse för bokföring, kanske har du drivit eget företag?
 • Är intresserad av att hålla dig uppdaterad kring ny teknik och trender inom produktutveckling.
 • Du är en person som gillar att hålla ett högt tempo och tycker om flexibilitet i arbetet.
 • Du tar ansvar, initiativ och är engagerad i ditt arbete.
Hos oss får du chansen att jobba med ett av Sveriges mest framgångsrika utvecklingsteam. Vi letar nu efter medarbetare till vårt webbaserade ekonomisystem Visma eEkonomi som idag används av ca 70 000 kunder i Norden.

För oss är du som medarbetare en av våra viktigaste resurser och vi har en generös personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Låter det spännande?

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta sanna.lindkvist@visma.com eller linda.svahn@visma.com.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Ekonomi
Underkategori
Produktchef
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.