Montörer sökes inför kommande uppdrag

Om jobbet

Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Enligt Bemanningsföretagens statistik Topp 25 var Lernia störst i Sverige inom bemanning av kollektivanställda år 2014.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter effektiva montörer för kommande uppdrag. Tjänsten kan vara uthyrning via Lernia bemanning eller direkt rekrytering till kund. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av produktmontering och industriarbete. I arbetet kan det även förekomma ett högt tempo, du bör därför vara stresstålig och tycka om att ha många bollar i luften samtidigt.

Formell kompetens

Erfarenhet av montering eller bygg är meriterande.
Gärna Truckkort A-B

Din bakgrund

Du som söker har erfarenhet från verkstadsindustrin och trivs både med dagtid eller skift. Det är meriterande om har kunskap av ritningsläsning och olika material så som trä och metall.

Personliga egenskaper

Du som söker bör vara en flexibel person som trivs med variation i ditt arbete. Vi söker dig som är en social och utåtriktad lagspelare som är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du har ett öga för detaljer och lätt för att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du vill utvecklas inom ditt yrke.
Du har möjlighet att arbeta skift (dag/kväll) samt alternativt dagtid.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid eller deltid / Alvesta

Tillträdesdag

Vid behov eller enligt överenskommelse
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.