Montör med teknikintresse

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi personer som har monteringsvana och ett teknik/fordonsintresse till ett spännande kundföretag. Du kommer att tillsammans med andra skickliga yrkesmän arbeta med kvalificerad montering med stor produktflora. Innehållet i arbetet innebär stor arbetstillfredsställelse då du får vara med från komponent till färdig produkt. Önskvärt, förutom montering, är att du behärskar el- och vvs/slang montage. Vi förutsätter att ni som söker har arbetat med, och har kunskap kring, ritningsläsning.

Utbildning
Gymnasial utbildning med teknisk/praktisk inriktning.

Erfarenhet
Du skall vara van vid elmontage, vvs-arbete eller vanlig montering.
Kunna handhava verktyg, läsa ritningar och mäta.
Gärna erfarenheter från fordonsindustrin.
Meriterande är om du har truck och traversutbildning
Körkort.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och inte rädd för att lära dig nya saker. Samt vara tekniskt intresserad och vilja leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal.

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida, urval och intervjuer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör

Mejla eller ring Ola Birgersson, 0702-188040

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.