Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av montagearbeten och truckkörning vid tillverkande företag? Skulle du dessutom beskriva dig som positiv, driven och flexibel? Då kan nästa arbete för dig finnas hos vår kund. Det finns ett omgående behov av montörer så tveka inte att skicka in din ansökan.

I rollen som montör innebär det att arbeta med följande aktiviteter:
  • Montering av hjälpmedel till äldrevården t ex kryckor
  • Packning och etikettering
Om du har truckkörkort och erfarenhet av truckkörning är det fördel men inget krav.

Din profil
Här behöver du gymnasieutbildning och god svenska i tal och skrift. Vi ser det som plus om du har tidigare erfarenhet från produktionsarbete.
Du har förmåga att ifrågasätta vid behov och komma med förbättringsförslag. För att bli en uppskattad kollega söker vi även dig som är flexibel och hjälpsam mot kollegor.

Anställningsform: Visstid
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag
2016-12-08

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Mejla Nathalie Petersson

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.