Marknadsinriktad Produktchef

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vår kärna är design och produktutveckling. Som produktchef erbjuds du en spännande tjänst med att ta vårt sortiment till nästa nivå. Du får en nyckelposition med plats i ledningsgruppen och ansvar för vårt produktutvecklingsteam på fyra personer. Ditt uppdrag är att tillsammans med ledningsgruppen utveckla produktstrategier och genomföra aktiviteter som stärker oss på marknaden. En central roll med stort inflytande över produktstrategi och sortiment.

Du har en passion för nya produkter och trender. Du har bred kompetens i marknad och produktutveckling. En positiv drivkraft, initiativrik och kreativ. För att lyckas krävs att du har förmågan att växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du har en kommersiell känsla för färg och form och stort intresse för kunden. Du har ett teamtänk och förmågan att motivera andra.

Ansvarsområden
  • Omvärldsbevakning gällande marknad, produkt och konkurrenter.
  • Ledare för produktgruppen och fördela det operativa arbetet.
  • Driva utvecklingen av olika produktsortiment tillsammans med sortimentsansvariga.
  • Marknadsaktiviteter och exponering tillsammans med säljavdelningen
  • Lönsamhetsansvar för olika produktgrupper
  • Sourcing och utveckling av leverantörsnätverk tillsammans med inköpsavdelningen
Meriterande är erfarenhet av liknande tjänst i ett företag med egna konsumentprodukter. Projektledarerfarenhet och sourcing i Asien. I tjänsten ingår en del resor.

Krav
Erfarenhet av personalansvar. Svenska och engelska i tal och skrift. Körkort.

För mer information, vänligen maila VD Marc Burde på marc.burde@burde.com

Ansök senast 23 oktober till jobb@burde.com
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Marc Burde

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Burde designar och tillverkar kalendrar, kontorsprodukter, vykort och finpapper. Vi är marknadsledande och levererar till över 3000 butiker i Norden med ett brett sortiment på 2500 produkter. Sedan 1991 är vi placerade i Växjö med kontor i Köpenhamn och Helsingfors.


Hitta hit

Visa var