Löneadministratör till HR-avdelning i Älmhult sökes omgående

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta som löneadministratör och få värdefull erfarenhet inom personalområdet med inriktning i löneprocessen? Då har vi en tjänst för dig!
Till vår kund i Älmhult, ett internationellt företag, sökes nu en löneadministratör. På arbetsplatsen servar man hela koncernens bolag i Sverige med olika HR-frågor inom ekonomi, avtal och löneprocessen. Arbetet utförs i befintligt HR-system, och det är stor fördel med goda kunskaper i Excel då det handlar mycket om att se samband och det tekniska.

Är du en person med driv och innovativt tänkande inom system- och processutveckling? Har du dessutom förmågan att se helheten och är orädd att driva på nya arbetssätt är du helt rätt för tjänsten.

Uppdraget innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Tjänsten kommer vara på heltid och beräknas starta omgående och pågå i 6 månader med chans till förlängning. Vi rekryterar löpande till tjänsten där den kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte att skicka din ansökan redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har aktuell högskole-/universitetsexamen inom ekonomi med intresse för HR, HR-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskap om arbetsrättsliga frågor. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Goda kunskaper i Office-paketet och framförallt Excel.

Du har förmåga att agera serviceinriktat och professionellt samt sätta kundens behov i fokus. Du är kommunikativ, pedagogisk och flexibel. Vi ser även att du är strukturerad, noggrann och analytisk i ditt arbetssätt. Då arbetsplasten är belägen i Älmhult är det en fördel om du bor i närheten eller i övriga Småland/ norra Skåne då det finns mycket bra pendlingsmöjligheter. Stämmer detta in på dig, tveka då inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!