Logistikkoordinator till Kraftpowercon i Växjö!

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

I rollen som logistikkoordinator kommer du att ha ansvar för gods och komponenter, från det att de levereras till Kraftpowercon till packning och utleverans av färdiga produkter. Detta innebär att du kommer att ha hand om godsmottagning, ankomstkontroll och registrering av godset i affärssystemet. Vidare kommer du även att ansvara för att godset placeras på rätt plats på lagret, du kommer att plocka komponenter till montörerna och slutligen även paketera de färdiga produkterna inför utleverans till kund. Du kommer även att ha hand om inventering.

Krav på person

Du behöver ha någon slags utbildning inom logistik, där du fått kunskaper om tullregler och även vanligt förekommande incoterms (International Commerce Terms). Vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, där du hanterat import- och exportgods samt emballagehantering. Du behöver även vara insatt i hur ett logistikflöde ser ut och fungerar.

Truck- och motviktstruckkort krävs. Du behöver ha flytande svenska samt god engelska och ska helst ha arbetat i M3-system tidigare.

Som person är du ordningsam och strukturerad. Att lösa situationer som kan uppstå ser du som en rolig utmaning och du gillar att arbeta självständigt samt har förmågan att driva på ditt eget arbete med hög kvalitet. Då du kommer att ingå i ett livligt team är du en social och trevlig person som trivs i nära samarbete med dina kollegor.

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformlQ är ett bemannings-och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts-och föreningslivet kombinerat med rätt utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformlQ!

För mer information, besök www.performiq.se

https://www.youtube.com/watch?v=oVxZ-ZfLNGA
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Vill du arbeta med unika och egenutvecklade produkter i världsklass? Vill du tillhöra en platt organisation där fokus ligger på hög trivsel och utveckling? Titta hit!

Kraftpowercon är ett globalt företag med produktion i Sverige och Kina. De erbjuder unika och innovativa lösningar, produkter och tjänster inom strömförsörjning och avbrottsfri el.

Läs gärna mer på www.kraftpowercon.se

Kraftpowercon befinner sig just nu i ett spännande expansivt skede och för att kunna växa ytterligare söker de i Växjö en Logistikkoordinator till sin lager- och produktionsenhet. Du kommer att ingå i ett tajt team där samarbete, god stämning och stark laganda råder.

Tjänsten är på heltid med tillsättning 1 februari.