Logistikhanterare

Om jobbet

Är du i början av din karriär? Drömmer du om ett varierande arbete där du också får ta mycket eget ansvar?

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi nu en logistikhanterare. Rollen som logistikhanterare är varierande och utvecklande! Du får ett stort ansvar över hela lagret där du sköter arbetet med utgående gods, fakturering och planering av leveranser. Du kommer också att ansvara för administrationen kring bland annat bilar och packning. Rollen innebär ett nära samarbete med försäljning och produktion.

Din profil

Som person är du praktiskt kunnig och noggrann i ditt arbetssätt. Då tjänsten kommer att innefatta en del kundkontakt tror vi också att du är kommunikativ och har god social kompetens. Du gillar både arbeta praktiskt och administrativt. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad med lite skinn på näsan!

Skallkrav
- Gymnasial utbildning

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av logistik/spedition
  • Truckkort
  • Tredje språk utöver svenska och engelska
Villkor

Ort: Alvesta
Omfattning: Heltid
Start: December

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag löpt ut. Ansök redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Vår kund säljer direktlaminat och laminat. De förvandlar kundernas idéer till attraktiva möbler och funktionella inredningslösningar. Med 35år i branschen är de experter på just laminatbaserade komponenter. Här jobbar du på ett expansivt företag med fantastiska utvecklingsmöjligheter!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.