Logent AB söker erfarna Skjutstativförare (B3) för start omgående

Om jobbet

Om Logent

Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3 000 anställda. Under 2015 beräknas Logent omsätta ca 1,8 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade, samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Vi söker nu dig som är skicklig på att köra skjutstativtruck och vill arbeta i ett snabbväxande logistikföretag placeringsort Rydaholm.
Vi söker dig som är energisk, glad och har ett brinnande intresse för lagerarbete. Att leverera med hög kvalité är en självklarhet för dig och som person bör du vara flexibel, pålitlig och stresstålig.

Krav

Vi söker dig som;
  • Är flexibel gällande arbetstider
  • Har truckkort (B3) och minst ett års erfarenhet av att köra skjutstativtruck
  • Är glad och positiv
  • Inte rädd för att arbeta fysiskt, då tjänsten kan innefatta tunga lyft
  • Skall kunna vara tillgänglig omgående
Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, skicka in din ansökan redan idag på fredrik.pettersson@logent.se
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.