Lärare i Ma/NO

Om jobbet

Om företaget

Bikupan är Lessebo kommuns enda högstadieskola, och det här läsåret har skolan över 300 elever från åk 7 till 9. Skolan ligger mitt i Lessebo tätort och välkomnar elever med alla bakgrunder. På Bikupan får alla elever en dator under sin skoltid, och alla klassrum är utrustade med Smartboards.

Dina arbetsuppgifter

Bikupan söker nu en legitimerad lärare i Ma/NO inför vårterminen 2017 och antagligen även höstterminen 2017. Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning i Ma/NO enligt gällande läroplan. Du kommer vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Tjänsten är tillsvidare på 100%, med början i januari 2017.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare med lärarlegitimation i Ma/NO. Du ska vara ansvarskännande, tydlig och driven samt ha lätt att skapa goda relationer med elever, föräldrar/vårdnadshavare och kollegor. Engagemang, lösningsfokus, nytänkande, intresse av och förmåga att samarbeta är kvaliteter som värdesätts.
Jobbfakta
Ort
Lessebo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - det lila extra!