Lagerhantering

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren lagerarbetare till en kund i Växjö.

Tjänsten innebär vanligt förekommande lagerarbete, ut och in leverans samt orderhantering.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du inledningsvis kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos kundföretaget. För rätt person finns efter en tids inhyrning goda möjligheter till fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Kundfokus. Ibland kan det behövas att man är flexibel och kommer in en timme tidigare eller jobbar lite längre för att bli färdig.

Din profil
Som sökande har du ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Truckkort A1 -B3 och körvana är ett krav.

Som person är du självgående självgående och har lätt för att samarbeta. Du har stort kundfocus och är flexibel när det så krävs.

Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Arbetsort: Växjö
Lön: Enligt avtal

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se.
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
2061214

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.