Lagerarbetare med truckkort till en lokal grossist

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du god erfarenhet av truckkörning? Är du noggrann i ditt arbete? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om jobbet
Vår kund är en lokal grossist som specialiserar sig på frukt-, grönt och potatis. Här är står kundfokus i centrum. Företaget har fått en ökad volym och som lagerarbetare här finns en unik möjlighet till att starta en spännande karriär. I din roll som lagerarbetare kommer du att arbeta på ett kyllager med:
  • Orderplockning av frukt och grönt
  • Truckkörning
  • Kvalitetstestning av frukten
Om dig
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av frukt och grönt. Ett krav är att du har truckkort A1-A4. Din tidigare erfarenhet av arbete med frukt och grönt ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du har arbetat på ett kyllager tidigare. Det här är ett jobb för dig som är noggrann och värderar kvalitet högt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har tidigare erfarenhet av arbete med frukt och grönt
  • Att du har erfarenhet av att köra truck
  • Att du är noggrann och jobbar för att uppnå en hög kvalité på produkten
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och är inte tidsbegränsat. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Kabbenäs på 073- 684 75 25

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Malin Kabbenäs, +46 73-684 75 25

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.