Lackerare Pulver

Om jobbet

Jobbeskrivning

Du arbetar i ett stort lag med arbetskollegor som är vana att rotera inom arbetsområdet. Företaget har en modern pulverlackeringsanläggning och detaljerna som går igenom är olika varandra och många i antal. Arbetsuppgifterna på avdelningen är många t.ex upphängning av detaljer i konvejersystem, maskering/ avmaskering, av plock, avsyning och bättring/ fyllning manuel lackering innan robot.

Personliga egenskaper

Du har vana och erfarenhet av att arbeta med uppgifter som beskrivs i "jobbeskrivningen". Arbetet kräver god fysik då det är mycket upphängning och av plock av detaljer. Du har en hög känsla för att arbeta manuellt med pulverlackering. Då man ingår i ett större arbetslag så ställer det höga krav på din sociala kompetens, flexibilitet och samarbetsförmåga. Du har en drivkraft och är hungrig på att lära dig nya saker. B-körkort är ett krav.
För en person med rätt kompetens och personlighet så kan det innebära en anställning hos vår kund.

Frågor om tjänsten besvaras på ansokan.vaxjo@uniflex.se

Uniflex kommer att intervjua löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Sofia Ragnarsson

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.