Kundtjänstmedarbetare och administratörer för kommande uppdrag

Lernia · Administration · Sista dagen!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter kundtjänstmedarbetare och administratörer för kommande uppdrag.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ansvarar du för orderhantering/orderregistrering inklusive sammanställning och dokumentation av företagets inkommande produktbeställningar.
I tjänsten ingår även kundservice och support där du använder dig av telefon som främsta arbetsredskap.Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att ge den bästa servicen gentemot företagets kunder.

Formell kompetens

Administrativ utbildning är meriterande.
God engelska i tal och skrift
Mycket god datavana.

Din bakgrund

Vi söker dig som gärna har kundtjänstvana och tidigare erfarenhet av orderhantering/orderregistrering.
Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Du ska ha en förmåga att arbeta i tempo och kunna hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt.

Personliga egenskaper

Som sökande är du flexibel, nogrann och positivt inställd tilll nya utmaningar. Du är målinriktad, utåtriktad och tycker om att kommunicera med såväl kollegor som kunder.Det är viktigt att du har lätt för att lära och att du är bra på att samarbeta med andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Växjö

Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Lundqvist, 072-254 11 18, linda.lundqvist@lernia.se eller Madeleine Fransson, 072-254 00 75, madeleine.fransson@lernia.se
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.