Kundtjänst/supportmedarbetare med språkkunskaper

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du serviceinriktad, engagerad och vill utvecklas i en supporterande roll? Talar du finska, holländska, italienska, kroatiska eller spanska? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!
Till vår kund i Älmhult, ett internationellt företag, söker vi flera personer som kommer arbeta med att ge support och kundtjänst i deras helpdesk. Tjänsten innebär att ta emot, registrera och lösa inkommande ärenden via telefon och mail. Har du även ett IT-intresse ses detta som meriterande för tjänsten. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och vi tror att du som söker älskar att ge service och lösa problem.

Tjänsten är på heltid och innebär att du i ett första skede kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten är belägen i Älmhult med varierande arbetstider kl 08.00-17.00, 09.00-18.00 och 10.00-19.00. Vi arbetar med intervjuer och urval löpande, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som talar och skriver flytande på antingen finska, holländska, italienska, kroatiska eller spanska. Dina kunskaper i det engelska språket ska vara mycket goda. Du bör ha ett brinnande intresse för god service, ha god förmåga att samarbeta med andra och ett analytiskt förhållningssätt där du gillar att lösa problem. Om du har intresse för IT eller tidigare kunskaper av arbete i helpdesk ses detta som meriterande. Vi söker efter dig med ett stort engagemang och en nyfikenhet att lära sig nya saker. Låter detta som dig? Tveka då inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Hässleholm
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!