Om jobbet

Lagans Golfklubb satsar och söker en krögare med visioner!

Vår 18-hålsbana har byggts om till två 9-hålsslingor. Med den nya bansträckningen, som börjar spelas till våren, kommer man att ta en paus vid klubbhuset efter halva rundan. All verksamhet koncentreras därmed till klubbhusområdet. Här finns bra lokaler med en fantastisk utsikt från restaurangen över banan och ett väl fungerande kök. En projektgrupp har just börjat skissa på hur lokalerna skall moderniseras för att stå färdiga till våren 2017.

Klubben satsar också på ett nytt restaurangkoncept som utöver att erbjuda medlemmar och gästande spelare mat och dryck, även skall locka andra målgrupper till restaurangen. Det kan vara temakvällar, event för klubbens sponsorer och företag, cateringverksamhet, högtidsdagar, julbord för att ta några exempel.

Lagans Golfklubb söker en krögare som kan vara med och skapa det nya konceptet för restaurangen, både vad gäller utformningen av lokalen och det kulinariska erbjudandet. Klubben söker därför en person med erfarenhet av liknande verksamhet, som har visioner och vilja i att egen regi utveckla klubbens restaurangverksamhet till något utöver det vanliga.

Låter det intressant? Kontakta klubbens ordförande, Per Gannerud så berättar han mer eller också kan du maila din intresseanmälan, senast den 30 december, så kontaktar vi dig.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Frilans
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Chef & Ledning
Kontakt

Mejla eller ring Per Gannerud, 070-592 20 05

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Lagans Golfklubb ligger centralt mitt på E4:an där väg 25 ansluter. Det är cirka 10 mil till Jönköping, Helsingborg och Halmstad. Banan är omväxlande och utlagd i vacker natur. Vi har även en välbesökt nio-håls pay-and-play bana. Klubben är en av Smålands äldsta och har just avslutat sitt 50-års jubileum. Inför nästa säsong kommer vi att lansera många spännande nyheter. Vi kommer att presentera ett helt nytt restaurangkoncept.


Hitta hit

Visa var