Konstruktör till ett internationellt företag i framkant

Om jobbet

Vi söker en driven och strukturerad konstruktör som vill göra skillnad

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör kommer du att arbeta med 2-3 olika projekt parallellt ihop med ditt team som består av 7 kollegor, till en början kommer du främst ha tätt samarbete med 2 andra konstruktörer för upplärning och handledning. Arbetsdagen börjar med ett planeringsmöte ihop med dina kollegor för att strukturera upp dagen samt fördela arbetsuppgifterna i teamet. Som konstruktör kommer du att arbeta fram modeller utifrån kundernas önskemål och även få möjlighet att utforma och prova dig fram själv, för bästa möjliga resultat.
Du har en nära kontakt med externa kunder och leverantörer samt produktion och övriga avdelningar på företaget. I rollen som konstruktör kommer du också arbeta med beredning såsom att förbereda underlag till inköp, både av detalj och till färdig produkt. Till en början kommer beredning vara fokus för att sedan mer och mer övergå till konstruktion.

Din profil

Skallkrav:
  • Maskiningenjör utbildning, lägst KY-utbildning
  • Arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • God engelska
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Kunskap av 3D verktyg/ CAD
  • Max 45 minuters pendlingsavstånd
Meriterande:
  • Goda kunskaper i SolidEdge
  • Kännedom om affärssystemet Monitor
  • Franska
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som konstruktör krävs det att du är utåtriktad, glad och har alltid en positiv grundinställning. Du är stresstålig och har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete. Du är prestigelös, värdesätter teamwork och kollegor och förstår innebörden av att hjälpas åt när det behövs.

Villkor

Start: 1/11
Omfattning: Heltid
Placering: Alvesta
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdaglöpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Alvesta
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Vår kund är ett företag med lång erfarenhet inom sin bransch och riktar sig främst mot medicin och forskning. Vår kund fokuserar på högteknologiska produkter som tillverkats på hantverksnivå i form av elektromagneter och spolar. Företaget växter ständigt, levererar kundanpassade produkter till internationella kunder. Mer information om företaget ges vid intervju tillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.