Kinnarps Interior i Växjö söker säljare!

Om jobbet

Kinnarps Interior ingår i Kinnarpskoncernen som grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps är Europas största leverantör av inredningslösningar och finns representerat i ca 40 länder. Kinnarps Interior är Sveriges största kedja av inredningshus för kontorsmöbler och möbler inom skola, vård och omsorg. Kinnarps Interior hjälper till med inredning för att skapa tilltalande miljöer som signalerar rätt värderingar, samtidigt som man arbetar för en hållbar utveckling för miljön.

Kinnarpskoncernen har ca 2400 anställda och omsättningen 2013/2014 uppgick till 3,7 miljarder SEK.

Besök gärna vår Kinnarps hemsida: www.kinnarpsinterior.se

Vad vi kan erbjuda:

Du kommer att ingå i vårt team med bas i vårt showroom i Växjö där du kommer att arbeta i vacker arbetsmiljö och med ett stort produktutbud! Som Säljare ansvarar, underhåller och utvecklar du kundrelationer i ditt distrikt, såväl befintliga kunder som nya. Du har budget- och resultatansvar för det egna distriktet och förväntas bevaka konkurrenter och marknad för att på bästa sätt kunna erbjuda kunden en attraktiv inredningslösning.

I rollen som säljare kommer du att:
  • Boka och genomföra kundbesök
  • Utarbeta offerter & ritningar i Configura
  • Upprätta kundavtal
  • Arbeta med vårt säljstödsprogram Caesar
  • Kombinera ett affärsmässigt synsätt och förståelse för våra nyckeltal.
Vi erbjuder dig en utvecklande säljarroll och en attraktiv arbetsplats där alla bidrar till arbetsglädje och framgång. Du får företräda ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer att bygga vidare på för framtiden.

Om dig:

Som person andas du försäljning! Du är kommunikativ, social och framåt där du på ett affärsmässigt sätt drivs av både affär och kundrelation. Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning, energifylld framåtanda och har en förmåga att skapa goda långsiktiga relationer. Meriterande är om du har du en estetisk ådra där du har sinne och intresse för färg, form samtidigt som du har ett tekniskt kunnande gällande konstruktion/hållbarhet.

Som person är du en lagspelare som motiveras av att lyckas och genom ett kreativt tänk nå dina mål och att jobba resultatinriktat. Du uppskattar teamarbete men har även förmågan att kunna arbeta självständigt där du driver dina egna processer och kommer med egna idéer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och ska tillsättas inom kort. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Vi välkomnar dig att bli en i vårt säljteam!

Är du intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark by Adecco Group. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Karin Kling på karin.kling@badenochandclark.se. Du söker tjänsten på www.adecco.se. Vi har dessvärre ingen möjlighet att administrera några ansökningar via epost. Din ansökan vill vi ha senast den 7 december. Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du eventuellt att få utföra personlighetstester och videointervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget