Junior IT Säkerhetskonsult till teknikkonsultbolag i Växjö

Framtiden · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Vill du arbeta med teknik i framkant och samtidigt jobba med ett spännande och omväxlande arbete?
Du kommer få arbeta med erfarna medarbetare som gärna delar med sig av sin kunskap för att du på sikt skall bli en riktigt duktig IT Säkerhetskonsult.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-säkerhetskonsult kommer du från dag ett att följa med en erfaren kollega. Du kommer att få vara med i hela kedjan och lära dig alla de olika processerna. Från första kontakt med kund där man går igenom vad de vill ha testat, vidare till utförandet av testning, analysering och även fortsätta penetrationstestningen för att hitta fler säkerhetshål. En stor del av arbetet kommer att innebära att jobba med dokumentation och rapporter. Du kommer även få arbetsuppgifter som du kommer jobba självständigt med.
Som Säkerhetskonsult innebär det en hel del resor och en hel del övernattningar per år.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Högskoleingenjör/ KY mot IT säkerhet alt IT-forensik
Meriterande:
  • Körkort B
  • Cisco Certifiering/HP eller motsvarande
  • Erfarenhet av Bug Bounty
  • Kännedom om CALI
  • Kännedom av Python , Perl, PowerShell, Burp Suite , Wireshark och Metasploit
Som person är du konsultmässig och agerar ansvarfullt, professionellt och affärsmässigt mot kunden. Vidare ser vi att du är öppen och nyfiken som person, du har ett tekniskt intresse framförallt mot IT-säkerhet.

Villkor

Start: december
Ort: Växjö , resor kommer förekomma
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Kontakt

Ring Tomas Holmkvist, 0735-168726

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är ett nordiskt teknikkonsultbolag med medarbetare i Sverige, Norge och Finland. man har kunder inom försvarsindustri, offentlig sektor och privat näringsliv.
Mer information om vår kund ges vid en intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.