Industriarbetare med intresse för mekanik, långsiktigt uppdrag

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Är du händig samt har intresse för mekanik och maskiner? Trivs du i ett högt tempo och har en positiv inställning? I så fall har du hittat rätt!
Vår kund utanför Växjö söker nu en träindustriarbetare för långsiktigt inhyrning.

Du har varierande arbetsuppgifter inom hyvling, sortering, sågning, slipning och truckkörning.

Formell kompetens

Industritekniskt gymnasieutbildning eller liknande är önskvärt.
Läsa och förstå svenska är ett krav.
Krav på truckkort A1-A4

Körkort och tillgång till bil.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har några års arbetslivserfarenhet och gärna branschvana från träindustrin. Du ska vara teknisk kunnig och vara maskin- och teknik intresserad.
Säkerheten är A och O, därför är det viktigt att du som person har ett säkerhetstänk.

Personliga egenskaper

Som sökande är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt och har en positiv inställning. Du ska klara av ett högt tempo, vara händig, skötsam och trivas med att arbeta i grupp med andra. Vi ser att du har lätt för att lära dig nya saker samt ordning och reda är ett nyckelord som passar in på dig.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid 2-Skift / Grimslöv

Tillträdesdag

Enligt överrenskommelse

Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju. Vid frågor kontakta linda.lundqvist@lernia.se eller madeleine.fransson@lernia.se.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.