HEMGLASS SÖKER SÄLJCHEF I VÄXJÖ

Om jobbet

Som lokal säljchef har du totalansvaret för försäljning och resultat på Hemglass säljdepå i Växjö, inklusive 8 säljare. Du är en tydlig ledare som vet vad ett team kan åstadkomma genom starka laginsatser. Ditt arbete präglas av god struktur planering och framförhållning.

Våra planer

Du arbetar som säljchef i Växjö under 2017 och därefter finns det goda möjligheter att ta nästa steg och över som egen återförsäljare från 2018. Hoppas att det låter som en spännande utmaning!

Vi söker dig som
  • Är entreprenör med starkt engagemang och drivkraft
  • Är sälj och resultatdriven och hela tiden vill framåt
  • Är en tydlig ledare som strävar efter lagets bästa
  • Ser potentialerna och agerar proaktivt
  • Vill gå all in och satsa på en karriär som egen företagare
Dina personliga egenskaper kommer att värderas högt. Vi tror att du är en professionell, förtroendeingivande och målmedveten ledare som alltid strävar efter att nå uppsatta mål. Du ser potentialerna i dina säljare och är duktig på att coacha/motivera dem till nästa nivå.

Du har goda kunskaper i Microsoft Office, är kommunaktiv och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Du söker naturligt en roll där du kan utvecklas långsiktigt med goda relationer till både kunder, kollegor och medarbetare.

Som återförsäljare inom Hemglass erbjuds du

Att arbeta med ett av landets mest kända varumärken på din hemmaplan. En försäljning och fakturering som sker redan dag 1, något som ger en trygg ekonomisk start.

Vi erbjuder sälj/marknadsföringsmaterial och en kraftfull marknadsföring. För rätt person ges delaktighet/möjlighet att påverka via medverkan i marknads/IT råd. Hemglass centralt står för utbildning, support, rådgivning och benchmarkingverktyg. Vi är ett familjärt företag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att utvecklas i din nya återförsäljarroll.

Information om tjänsten lämnas av Försäljningschef, Fredrik Schildt, 0709-45 56 60, fredrik.schildt@hemglass.se. Ansök redan idag och senast 16 december 2016, vi håller löpande intervjuer. Vi önskar ditt CV/personliga brev via ansök-knappen nedan.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Fredrik Schildt, 0709-45 56 60

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Hemglass är ett av Sveriges mest välkända varumärken. Vi har sålt glass och mat direkt till Sveriges hushåll sedan 1968. Vi finns i hela Sverige via 29 säljkontor och 280 säljbilar. För oss är det viktigt med hög kvalitet, personlig service och stort engagemang.