Härdplastarbetare sökes!

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med härdplastgjutning av elektroniska komponenter till teknikprodukter av hög kvalitet.
Detaljerna gjuts manuellt in i formar, därefter härdas de och skall sedan efterarbetas, vilket kräver noggrannhet och fingerfärdighet.
Du kommer att ha tydliga ritningar och instruktioner att jobba efter, samt få delta i en kortare utbildning innan start.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Din profil

Nu söker vi dig som identifierar dig själv som en fingerfärdig, noggrann och tålmodig person, som värdesätter hög kvalitet i ditt arbete. Vi ser helst att du har erfarenhet av att ha jobbat med härdplast, gärna kombinerat med en härdplastutbildning. Du är teknisk, pålitlig och mån om dina arbetskamrater. Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Till vår kund strax utanför Ljungby söker vi nu en härdplastarbetare för en hyrrekrytering, där du kommer att börja som inhyrd konsult via Montico med goda chanser för övergång till en anställning hos kundföretaget.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 31 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.