Har du truckkort och vill jobba extra?

Om jobbet

Jobbeskrivning

Nu söker Uniflex Bemanning ny timpersonal!

För kommande uppdrag söker vi dig med truckkort.
Du studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50%
Det är viktigt att du som person är flexibel,har körkort samt tillgång till bil.

Arbetsuppgifter kan komma att variera. Det vi ser behov av nu är personer med erfarenhet av truckkörning, varuplockning, sortering och packning mm.

Arbetstiderna kan komma att variera per vecka.

Personliga egenskaper

Som person är du:
  • Arbetsvillig
  • Ansvarsfull
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Har B-körkort
  • Har truckkort
  • Tillgång till egen bil
För att kunna söka arbetet måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, t ex studier eller annat deltidsarbete. Var noga med att i din ansökan precisera vad du har för annan sysselsättning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Med vänliga hälsningar Uniflex Bemanning
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Mejla Sofie Bång

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.