Företagsam Account Manager

Om jobbet

Om företaget

TopWork söker för kunds räkning en driven Account Manager som vill ägna de kommande åren att bygga upp en helt ny verksamhet. Vi söker en företagsam person som värnar om hållbara och långsiktiga kundrelationer, då vår kund verkar inom "förtroendebranschen". Låter det spännande? Då kan du vara den Account Manager vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund håller på att starta upp en helt ny verksamhet. Du kommer till ett dukat bord med tydliga kunder där din första uppgift blir att ansvara för hela säljprocessen, allt från att boka egna möten till att skriva avtal. I nästa skede kommer du ansvara för såväl nyförsäljning som att vidareutveckla befintliga kunder. Kunderna finns inom offentlig och privat sektor och nyckeln till framgång är förtroende. Du har därför ett stort intresse och sinne för goda relationer och arbetar dagligen med att upprätthålla en hög servicegrad och bästa kvalitet mot kunderna. Tjänsten är på 100 % med placering i Växjö, men där resor till andra delar av Sverige ingår. Körkort är med andra ord en förutsättning för jobbet.

Din profil

Du erbjuds en möjlighet att bygga upp en helt ny verksamhet. Att bygga nytt kan vara både spännande och lite skrämmande. Vi söker därför en person som vill påverka sin egen och vår kunds framtid. Vår kund ser en företagsam person med ett stort eget driv och som verkligen är målmedveten. För rätt person är detta en mycket bra chans, då god prestation belönas, både i form av ekonomiska incitament och också känslan av att bygga nytt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning som bygger förtroende och långsiktiga relationer. Erfarenhet av offentlig sektor och vård- och omsorg är meriterande.

Är du en kommunikativ person som älskar att arbeta strukturerat med högt tempo kan detta vara tjänsten för dig!

Intervjuer kommer att ske löpande varför vi gärna ser din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Ring Peter Hogla, 0760969593

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - det lila extra!