Fältsäljare DVH, distrikt Växjö - Haribo Lakrits AB

Om jobbet

HARIBO grundades 1920 av Hans Riegel i Bonn, Tyskland och är fortfarande familjeägt. HARIBO har försäljning i över 140 länder och är ett av världens 10 största konfektyrföretag. Företaget har ca 7 000 anställda i världen, i Sverige ca. 35 personer med huvudkontor placerat i Helsingborg. I HARIBOS sortiment ingår välkända produkter såsom Nappar, Goldbären, Matador Mix och MAOAM. Besök gärna vår hemsida för mer information: www.haribo.se

Är du en person med höga ambitioner som motiveras av utmaningar och därmed har ett starkt driv? Är du resultatinriktad, strukturerad, ansvarsfull och har rätt mental inställning?

Instore Business söker för HARIBO's räkning en driven säljare med placering i Växjö.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med alla våra produkter på dagligvaruhandeln i ett distrikt som innefattar delar av Småland, Halland och Öland. Huvudsakliga arbetsuppgiften är att bistå dina kunder med säljfrämjande råd och stöd samt introducera nya produkter på marknaden. Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som maximerar försäljningen ut ur butik och driver lönsam kategoritillväxt inom sockerkonfektyr för bägge parter.

Om dig:

Du har förmodligen några års erfarenhet av försäljning. Ditt engagemang, din vilja och förmåga att lära och utvecklas, samt att du är driftig, öppen och professionell är viktigt. Du måste klara av att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt distrikt och resultat. Du är en teamplayer som genom driv, motivation och en "doer-attityd" gör en extra insats för att bidra till teamets målsättningar. Du har lätt för att bygga affärsmässiga relationer, kommunicera och kan formulera dig på svenska, både i tal och skrift. Lämplig bakgrund är att du idag arbetar som leverantörsrepresentant eller som medarbetare i butik eller grossist. Det är ett krav att du har B-körkort samt att du är van att arbeta med dator/iPad som arbetsredskap.

Haribo erbjuder:

Ett självständigt och stimulerande arbete där ditt personliga engagemang och din fantasi är avgörande faktorer. Till din hjälp har du globala varumärken, kontinuerligt mediestöd, och ett starkt kampanjprogram. Du erbjuds även tjänstebil och ett förmånligt anställningspaket.

Start: Snarast möjligt

Omfattning: Heltid.

Lämplig bostadsort: Växjö.

Upplysningar om tjänsten lämnas av FSM Patric Thisell, 070-624 11 47

Upplysningar om rekryteringsprocessen lämnas av ansvarig rekryterare Liselott Hallstensson, 070-248 69 90

Är du intresserad, registrera då in din ansökan med personligt brev redan idag via sök-länken nedan.

Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail.

Observera att det är snabbt tillträde och intervjuer sker löpande. Detta gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången ansökningstid.

Sista ansökningsdag: 2016/12/13

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Patric Thisell, 070-624 11 47

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget