Exportsäljare Silverstone

Om jobbet

Som en del av vårt säljteam, med placering i Ljungby, ges du möjlighet att arbeta med försäljning på en internationell marknad.

Dina arbetsuppgifter

Som en del av vårt säljteam på Silverstone AB kommer du genom uppsökande försäljning sälja materialhanteringsutrustning till återförsäljare på den europeiska marknaden.

Din erfarenhet
  • Du har erfarenhet av försäljning eller som serviceman inom materialhantering.
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare.
  • Du har god organisationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • God förmåga att utrycka sig i tal och skrift och är bekväm med att ta kontakt med beslutsfattare.
  • Du har B-körkort.
För att trivas och lyckas i rollen har du en stark drivkraft att arbeta med internationell försäljning och har lust att göra affärer. Du kommunicerar obehindrat på engelska och kan gärna fler språk (tyska, franska eller finska). Du är intresserad av industriell verksamhet och har en god teknisk förståelse.

Rollen kräver också att du har möjlighet och intresse av att resa.

Silverstone AB

Vi erbjuder ett utvecklande och spännande arbete i ett expansivt företag med hög förändringstakt och många produktnyheter som kommer lanseras under 2017. Silverstone står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en mindre organisation som präglas av korta beslutsvägar där du förväntas ta initiativ även utanför din huvudsakliga roll. Du tar över ett upparbetat distrikt med positiv utveckling men där det fortfarande finns mycket kvar att göra.

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Ljungby. Fast månadslön. Tillträde sker enligt överenskommelse. Silverstone AB strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av David Sebek, Verksamhetschef, på tel: 0372-694 48

Ansökan skickas till magnus@poz.se

www.silverstone.se

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring David Sebek, 0372-694 48

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Silverstone startades 1995 och är idag en av Europas mest kompletta leverantör av lätt materialhantering. Vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment med prisvärda produkter inom alla segment. Vi strävar efter att ha alla produkter på lager för att tillgodose snabba leveranser. Vårt huvudkontor ligger i Ljungby, Sverige, där vi även har vårt lager på hela 11.000 kvm.
Idag finns vi representerade i 28 länder genom våra återförsäljare.

Silverstone har haft högsta kreditvärdighet AAA sedan 2010.

Detta ger kunden trygghet vad gäller garantier, tillgänglighet av produkter samt reservdelar.