Erfaren supporttekniker sökes

Om jobbet

Information om uppdraget

Brinner du för IT och service? Vill du arbeta hos en väletablerad internationell kund i Älmhult? Då är detta en tjänst för dig!
Arbetsuppgifterna innebär att ta emot och ansvara för ärenden från kunder och därefter ge kunderna support och lösningar inom olika IT-relaterade ärenden. Genom att registrera, analysera och prioritera inkommande ärenden samt genomföra dagliga rutiner i enlighet med gällande processer och regler så löser du inkommande ärenden. Arbetet kommer även att innehålla uppföljning samt en del administrativa uppgifter. Du kommer även att ha ansvar för att föra vidare information till kollegor för att skapa en gemensam informationsbank för ärenden.

Vår kund ser långsiktigt på tjänsten där du till en början kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kunden, med stora möjligheter att bli övertagen. Arbetstiderna är vardagar kl. 07.00 - 16.00, kl. 08.00-17.00 eller kl. 10.00-19.00. Arbete på helg förekommer en gång var 4-6:e vecka. Vi ser att du som söker bor i närheten av Älmhult eller på pendlingsavstånd.

Kunskaper för uppdraget

Ett krav för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete som support/helpdesktekniker och bred IT-kunskap. Relevant utbildning inom IT-området är meriterande. Som person är du en problemlösare som alltid sätter kunden i fokus. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och utvecklas tillsammas med andra i teamet. Du bör kunna anpassa dig till olika situationer och ha erfarenhet av serviceyrken. Svenska och engelska är krav för tjänsten, övriga språkkunskaper är meriterande. Intervjuer kommer att hållas löpande. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat lämplig kandidat.
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!