Erfaren motviktstruckförare sökes för heltidssuppdrag i Uppvidinge

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kommande uppdrag söker vi en truckförare för heltidsuppdrag hos vår kund i Åseda. Vi söker dig som har truckkort och har god erfarenhet av truckkörning, lassning och lossning av bil samt inpackning i ställage. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av att köra motviktstruck (10 ton).
Du kommer att arbeta som konsult för Uniflex Bemanning ute hos kund och för rätt person kan uppdraget leda till fast anställning hos kunden.

Du har B körkort samt tillgång till egen bil.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper:
  • Strukturerad
  • Flexibel
  • Bra lagspelare
  • God fysik
  • Driven
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Med vänliga hälsningar Uniflex Bemanning
Jobbfakta
Ort
Uppvidinge
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Sofie Bång

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.