Erfaren mekmontör för omgående start

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi omgående en duktig och erfaren montör med mycket goda kunskaper i ritningsläsning. Företaget är ett mellanstort bolag ett par mil utanför Växjö som omgående behöver förstärkning i sin produktion/tillverkning.

Som montör hos vår kund arbetar du främst med:
Att utifrån ritning bygga maskiner med olika unika anpassningar
Montering som innefattar såväl mekanik som hydraulik, PLC och viss el
Service och underhåll på befintliga maskiner
Viss renovering och nyanpassning

Du jobbar både enskilt och i grupp varpå rollen ställer krav på god samarbetsförmåga samt hög ansvarskänsla.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Din profil
Vi söker dig som har gått en teknisk utbildning gärna med fordonsinriktning. Du har ett par års erfarenhet av att bygga och/eller serva maskiner/fordon. Du brinner för problemlösning och har en kreativ och teknisk ådra. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom el, hydraulik, mekanik och PLC. Vidare har du lätt för att förstå teknik och har ett brinnande intresse för att arbeta praktiskt och noggrant. Du läser tekniska ritningar obehindrat och är van att koppla efter schema. Efarenhet av svetsning är meriterande.

Som person är du självgående och ansvarsfull samt har du ett stort tekniskt intresse. Du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. För att lyckas i rollen bör du även ha känsla för service och vid behov känna dig trygg med att åka ut direkt till en kund för att avlösa och förebygga problem.

Truck- och traverskort är önskvärt, dock inget krav.

Start: omgående
Arbetsplats: Strax utanför Alvesta
Arbetstid/omfattning: Heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se.
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
2016-12-15

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Alvesta
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0470-788 058

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.