Erfaren Industriarbetare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en teknikintresserade industrimedarbetare som gillar att skruva och meka för en kundsräkning i Växjö.
För tjänsten söker vi dig som vill fortsätta att utvecklas inom tillverkningsindustrin och som har ett stort intresse av maskiner och att skruva och meka. Du har ett genuint intresse för hur processer fungerar och har du erfarenhet av industriarbete.

Tjänsten innebär stor variation och kompetensutveckling. Du tillhör ett mindre och genuint arbetsteam där alla lägger stort fokus på samarbete och öppenhet.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av verkstadsteknisk utbildning, gärna med teknisk inriktning. För tjänsten ser vi helst att du kommer ifrån verkstadsindustrin, Utöver detta har du ett stort intresse av att utvecklas inom området. Erfarenhet av LEAN- och förbättringsarbete är klart meriterande.

Dina tekniska kunskaper är mycket goda samt är du nyfiken och arbetsvillig. Som person har du lätt för att lära och trivs såväl i grupp som på egen hand. Är du redo för att anta en spännande utmaning i ett kreativt och växande bolag? Ansök då redan idag!

Start: Omgående
Arbetstid/omfattning: Heltid,
Lön: enligt avtal

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
20161103

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.