Erfaren grafisk designer sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du flerårig erfarenhet som grafisk designer och vill prova på ett nytt spännande uppdrag hos vår kund? Då kan det vara dig jag söker!
Vi söker för ett kommande uppdrag till vår konsultverksamhet dig som vill arbeta med tryckt grafiskt material åt vår kund med placering i Älmhult.

Vi söker dig som har:
  • 3-5 års erfarenhet inom grafisk design i tryck.
  • Utbildning inom grafisk design eller likanden erfarenhet.
  • Kunskaper i Photoshop, Indesign, Illustrator och Premiere
  • Mycket god känsla för design, färg och form
  • Kompetens och duktig på att skapa content
  • Intresse av digital marknadsföring samt rörlig bild
  • Intresse av copywriting och har god känsla för att förmedla budskap
Vidare är det positivt om du sedan tidigare har erfarenhet från kommunikation med så väl interna som externa parter. Vi ser att du har dokumenterad utbildning inom grafisk produktion eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet.

Då arbetsplatsen är belägen i Älmhult är det en fördel om du bor i närheten men i och med bra pendlingsmöjligheter är det inget hinder om du bor i Skåne, Blekinge eller övriga Småland med omnejd.

Kunskaper för uppdraget

Som person ser vi att du är självgående och är van vid att leda ditt egna arbete mot deadline. Du trivs såväl att arbeta själv som arbeta tillsammans i team med andra och utbyta idéer. Uppdraget förväntas starta i början av januari och sträcker sig under fem månader framåt. Bifoga gärna portfolio i din ansökan! Tveka inte att söka redan idag då urval sker löpande Vi söker dig som är van och har några års arbetserfarenhet från att arbeta i grafiska program och formge samt färdigställa idéer. Vi letar efter dig som sedan tidigare har erfarenhet från arbete med produktion av broschyrer kataloger eller böcker.
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!