Erfaren CE-chaufför sökes för kommande uppdrag i Uppvidinge

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning Dig med CE-körkort som vill arbeta heltid som transportchaufför.Du som söker har erfarenhet som chaufför och/eller av att köra tung last. Tjänsten är ett heltidsarbete med utgångspunkt Åseda.I arbetet förekommer det viss kundkontakt, därför är det viktigt att du som person både behärskar det svenska språket i tal och skrift.Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos Uniflex, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före avsatt datum. För rätt person kan uppdraget innebära en fast anställning hos vår kund.

Personliga egenskaper

För att ansöka till tjänsten krävs ett CE-kort. Något som vi anser är extra meriterande är:
  • God fysik
  • ADR
  • YKB
  • Lokalkännedom i Kronobergs län
  • Tidigare erfarenhet av transport
  • Truckkort
Som person är du serviceinriktad, social och ansvarsfull.
Är detta du?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Med vänliga hälsningar Uniflex Bemanning
Jobbfakta
Ort
Uppvidinge
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.