Erfaren bussmontör

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker erfarna bussmontörer till en kund i Uppvidinge.

I arbetet ingår arbete med bil-el samt en del hydralik även montering av övrig inredning ingår.

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning och ett brinnande intresse för att meka och skruva. Har du bilrenovering som fritidsintresse kan detta vara jobbet för dig.
Som person är du noggrann, samarbetsvillig och vill göra ett bra jobb.

Du har bil och körkort.

Arbetet är dagtid, heltid.
Start efter överenskommelse.

Är du intresserad sök omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sista ansökningsdag
20161103

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Uppvidinge
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.