Elmontör för omgående uppdrag

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en erfaren elmontör i Växjöområdet.

Som elmontör kommer du främst att arbeta med tillverkning av produkter till krävande internationella kunder.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad inom el/automation/installation på minst gymnasienivå. Du har dokumenterad erfarenhet av montering efter ritning och gillar att arbeta praktiskt. Du har en god förståelse för att läsa ritningar och behärskar att läsa och koppla efter ett mer avancerat elschema.

Som person är du arbetsintensiv, engagerad och en god lagspelare. Du gillar att ha ordning och reda och är mån om att göra ett gott jobb med hög noggrannhet. Att arbeta med en god kvalitet är också viktigt i rollen som montör. Din arbetsmoral är hög och du bidrar gärna med god stämning!

det är meriterande om du har Truckkort, Travers och Elsäkerhet.

Start: Omgående
Arbetstid: Heltid, 7-16.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
20161208

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.