Elmontör

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en duktig och noggranna elmontör för arbete i Alvesta.

Grundläggande kunskaper i finmontering är ett krav, alternativt intresse för hydrauliska styrsystem är önskvärt. Du kommer att arbeta med elmontering enligt el- och kopplingschema.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du inledningsvis kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos kundföretaget. För rätt person finns efter en tids inhyrning goda möjligheter till fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Din profil
Du som söker har studerat elprogrammet eller annan likvärdig utbildning och har du något års praktisk erfarenhet av elmontering. Din kunskap gällande tillämpning av el- och kopplingsscheman är god, samt att du är van att arbeta med finmontering.

Som person är du van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är nogrann och vill lämna ett bra jobb efter dig. Du är en positiv och glad person som har lätt för att samarbeta.

Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Arbetsort: Alvesta
Lön: Enligt avtal

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se.
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
20161215

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.